Asociatia Culturala Branart este beneficiara unei acreditari in domeniul Educatiei Adultilor, proiect nr. 2021-1-RO01-KA120-ADU-000046255. Acreditarea Erasmus +reprezinta instrumental prin care organizatiile si institutiile pot participa într-un mod continuu în cadrul programului Erasmus+ 2021-2027, având anual acces simplificat la finanțare în cadrul Acțiunii-cheie 1, proiecte de mobilitate.

Acordarea acreditării Erasmus + confirmă faptul că organizația aplicantă este capabilă să implementeze un plan de dezvoltare strategică pe termen mediu sau lung.

Obiectivele organizatie noastre sunt:
O 1: Dezvoltarea competentelor de formare prin invatarea de noi strategii de predare pentru formatorii asociatiei in scopul integrarii pe piata muncii a cursantilor nostri
O 2 : Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si digitale in randul adultilor cu oportunitati reduse, participanti la cursurile organizatiei noastre.
Obiectivul acesta este legat de nevoia de a orienta profesional adultii in scopul dezvoltarii unei culturi antreprenoriale pentru a fi capabili sa isi puna in practica ideile in mici afaceri. Odata cu schimbarile tehnologice si cu intensificarea concurentei adusa de globalizare, cu confuzia intre dorinta de stabilitate si cea de schimbare, dezvoltarea unei culturi antreprenoriale reprezinta o sursa de inovare.

Cursantii nostri participanti la activitati de formare internationale vor forma noi abilitati si comportamente care sa ii ajute sa fie inovativi intr-o initiativa pe cont propriu pentru a valorifica o oportunitate de cariera. Ne propunem sa facilitam mobilitatea adultilor cu oportunitati reduse, care provin din medii defavorizate sa capete o experienta internationala care sa le intensifice transferul de experienta si bune practici.
Impartasirea de experienta si cunosterea unui mediu international de formare va contribui la motivarea cursantilor sa realizeze mici afaceri.